Omega-3 tjestenina u jednom loncu

Ponestaje vam ideja za brz, zdrav i ukusan ručak ili večeru u kojoj će uživati ​​cijela obitelj? Za pripremu ove ukusne tjestenine, koja je pogodna i za vegetarijance i vegane, potrebna vam je samo jedna posuda, a do sada je uvjerila sve. Izvrsna kombinacija listova svježeg špinata s cherry rajčicama i kremastim umakom.

Sastojci za 2 osobe:

  • 250 g tjestenine od cijelog zrna
  • 500 ml juhe od povrća
  • 100 g feta sira
  • 2 žlice krem ​​sirnog namaza
  • 1 luk
  • 100 g cherry rajčica
  • 1 režanj češnjaka
  • svježi bosiljak
  • maslinovo ulje
  • 150 g svježih listova špinata
  • mažuran
  • sol papar
  • 1 žlica NORSAN Omega-3 Total ulja odn
  • 1 čajna žličica NORSAN Omega-3 Vegan ulja

Priprema:

  • Ogulite i nasjeckajte luk i češnjak
  • U tavi zagrijte maslinovo ulje i kratko popržite luk i češnjak
  • Dodajte gljive i ulijte povrtnu juhu
  • Zakuhajte i kuhajte prema uputama dok tjestenina ne omekša
  • Na kraju dodajte mladi špinat, krem ​​sir, fetu, prepolovljene cherry rajčice i bosiljak te ostavite da malo odstoji
  • Začinite suhim mažuranom, solju i paprom
  • Stavite tjesteninu na tanjure i pospite svježim bosiljkom te u svaki dio dodajte 1 žlicu NORSAN Omega-3 Total ulja ili 1 žličicu NORSAN Omega-3 Vegan ulja

Dobar tek!

Carolin Kotke mit Omega3 Total