Uvjeti korištenja

Norsan Adriatik d.o.o.

Trčkov grič 20b
1360 Vrhnika

Tel.: +386 41 850 858
Internet: www.norsan.hr
E-mail : info@norsan.hr

Direktor: Tatjana Šeneker

Matični broj: 9331638000
Porezni broj: SI34707166

IBAN: SI56 3300 0001 2241 488
Banka: Addiko Bank d.d.
BIC: HAABSI22

1. Narudžba:
Potvrdite narudžbu proizvoda na našoj web stranici dovršavanjem postupka narudžbe putem odgovarajućeg gumba.

2. Cijene:
Cijene vrijede u trenutku narudžbe. Naše cijene uključuju PDV, a troškovi dostave su navedeni i posebno će biti navedeni na računu. Cijene, akcije i kuponi vrijede do navedenog datuma.

3. Trošak dostave:
Cijena dostave je 6,00 € (sa PDV-om). Kod kupovine u vrijednosti preko 40 €, dostava je besplatna.

4. Dostava
Dostava se vrši putem GLS dostavne službe. Dostava se vrši na adresu za dostavu koju je kupac naveo, osim ako nije drugačije ugovoreno. Uvijek se trudimo ispuniti Vaše želje i dostaviti narudžbu na željenu adresu.

5. Uvjeti plaćanja
Narudžbu možete platiti kreditnom karticom, Pay Palom ili bankovnim prijenosom. Zajedno s robom ćemo vam poslati račun.

U slučaju računa u iznosu većem od 200 €, zadržavamo pravo kontaktirati Vas nakon kupnje i zatražiti uplatu akontacije.

Prilikom plaćanja bankovnom doznakom, puni iznos potrebno je doznačiti na sljedećem račun u roku od 14 dana i navesti broj računa:

Vlasnik računa: Norsan Adriatik d.o.o.
Banka: Addiko Bank d.d.
BIC: HAABSI22
IBAN: SI56 3300 0001 2241 488


6. Pritužbe i žalbe

U slučaju problema, pritužbi, reklamacija ili drugih pitanja, uvijek vam rado stojimo na raspolaganju. Reklamacije u vezi s količinom, dostavom, kvalitetom ili neusklađenošću moraju se dostaviti u pisanom obliku pismom ili e-poštom u roku od 14 dana od primitka proizvoda, s detaljima nedostataka ili odstupanja.

7. Vlasništvo nad proizvodom
Do pune uplate, naručeni proizvodi ostaju u vlasništvu Norsan Srl. Kupac nema pravo preprodavati isporučene proizvode koji su i dalje u vlasništvu tvrtke zbog nepodmirenih obveza.

8. Razno
Čuvajte dodatke prehrani u odgovarajućim uvjetima i izvan dohvata djece. Prilikom korištenja uvijek slijedite priložene upute. Konzumacija dodataka prehrani nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu i zdrav način života.

Zadržavamo pravo promjene cijena i proizvoda, tipografskih i drugih pogrešaka u tekstovima i slikama.Sve informacije, tekstovi i slike na web stranici podliježu autorskom pravu i drugim oblicima zaštite intelektualnog vlasništva i pripadaju Norsan Adriatik d.o.o..

Bilo kakvo kopiranje, distribucija i distribucija bilo kome osim za osobnu upotrebu zabranjeno je bez našeg prethodnog pismenog dopuštenja.

Alternativno rješavanje sporova prema Uredbi EU (članak 14. Uredbe (EU) br. 524/2013): Europska komisija nudi platformu za online rješavanje sporova (OS), dostupnu na http://ec.europa.eu/consumers/odr/. Nismo dužni ili ne želimo sudjelovati u postupku rješavanja sporova pred Agencijom za zaštitu potrošača.