Certifikati

Certifikat Friends of the Sea (FOS)

NORSAN riblje ulje i ulje jetre bakalara certificirani su od strane Friends of the Sea (FOS) i potječu iz ribolovnih područja koja su certificirana od strane FOS-a kao održiva. Certifikatom Friends of the Sea (FOS) dajemo važan doprinos zaštiti okoliša i oceana, što potvrđuje i ova renomirana organizacija.

Friend of the Sea (FOS) međunarodno je cijenjena neprofitna organizacija čija je misija očuvanje svjetskog morskog staništa. FOS vodi vodeće projekte certificiranja koji provjeravaju održivost ribarstva i proizvoda od ribljeg ulja Omega-3.

NORSAN osigurava da su ispunjeni sljedeći kriteriji:

  • Naši proizvodi su iz ribljih fondova koji nisu preopterećeni zbog ribolova
  • Prevencija ribolovnih praksi koje uključuju ribolov ugroženih vrsta
  • Smanjenje ribolovnih praksi koje utječu na ekosustav
  • Proizvodnja je energetski učinkovita
  • Praksa tvrtke uključuje visoke standarde društvene odgovornosti

IFOS certifikat

Certifikacija International Fish Oil Standards Program (IFOS) je neovisni program testiranja i certificiranja ribljeg ulja.

IFOS postavlja najviše standarde čistoće, učinkovitosti i svježine u cijelom svijetu. Omega-3 suplementi se ocjenjuju na temelju 5 kriterija. Naše NORSAN riblje ulje u potpunosti zadovoljava sve ove kriterije. Iz tog razloga, IFOS je svako naše tekuće riblje ulje i kapsule ocijenio superiornim.

Laboratorijski certifikati

NORSAN Omega-3 ulja redovito se testiraju u neovisnim laboratorijima. Ovdje ćete naći analize sirovina, pomoćnih materijala i teških metala.