DOBRO DOŠLI U NORSAN

Vaš stručnjak za Omega-3  iz Norveške

Inga Andresen

inga andresen norsan

Strast, zdravlje i zajednica imaju veliki utjecaj na život. NORSAN ne kombinira samo ove vrijednosti! Ima li išta ljepše nego gledati na svoj posao kao na misiju i uvijek moći s osmijehom na posao? Osim što educiram mnoge stručnjake, divan je osjećaj da mogu učiniti svijet malo zdravijim. Jednom riječju: super!

Simone Ehlers

Simone Ehlers norsan

U NORSAN-u sam već 5 godina, i svoje odluke nisam požalila niti jedan dan. Zaista se veselim još mnogo godina s ovom sjajnom ekipom.

Sandra Detmerowski

sandra detmerowski norsan

Ono što mi se najviše sviđa u radu u NORSAN-u je to što mogu doprinijeti svojim idejama i imati podršku tima. I da uvijek naučim nešto novo. Kao i trešnja na torti, naravno, vrijedni su proizvodi iza kojih s veseljem stojite.

Matthias Haberzettl, Norsan Avstrija

Christian Haberzettl norsan

Prije šest godina počeo sam uvoditi NORSAN proizvode u Austriji. Živim u blizini Beča, a rad sa sjajnim timovima iz Berlina i Hamburga je jako zabavan i zajedno uspijevamo doći do sve više ljudi koji su zainteresirani za Omega-3 i NORSAN proizvode.

Håvard Eiklid

S NORSAN-om radim od 2011. godine kada smo počeli u Norveškoj. U ljeto 2014. prvi put sam posjetio ured NORSAN-a u Berlinu i odmah se zaljubio u sjajnu ekipu, pa sam se sljedeći tjedan preselio u Berlin i ne žalim ni trenutka.

Magali Schwartz, Norsan Francija

NORSAN-u sam se pridružila 2019. kada smo osnovali francusku podružnicu. Razvijanje novih projekata je vrlo uzbudljivo, pogotovo ako imate podršku i povjerenje sjajnog tima! A NORSAN proizvodi su jednostavno nevjerojatni i najviše kvalitete! Nadam se da ću pridonijeti razvoju NORSANA dugi niz godina!

Christa Albrecht

Christa Albrecht

Zaista je dobar osjećaj znati da možete podržati zdravlje svojih najmilijih i drugih s izvrsnim Omega-3 NORSAN proizvodima. Posebno sam zadovoljan svim pozitivnim povratnim informacijama.

Brit Brall

Već neko vrijeme sam s NORSAN-om koji je postao moja druga obitelj – čisto norveška. Sjajna tvrtka koja mi omogućuje više nego zadovoljavajući timski rad s troje djece. Poslovni osobni razvoj ovdje je jednako važan kao i pošten odnos prema ljudima i prirodi.

Kerstin Günes

Kerstin Güneş Norsan

Zaista uživam raditi u odjelu za kontakte ljekarnama u NORSAN-u. Ako radite uglavnom sami, kao što je kod mene slučaj, timski duh je stvarno važan. I ovdje je super. Unatoč punom radnom vremenu, uvijek ima dovoljno vremena za najvažnije stvari u mom životu – moju obitelj i moje dvoje djece. Zahvaljujem NORSAN-u na njegovoj fleksibilnosti i dinamici. Omogućuje mi da svaki kilometar hodam s osmijehom i prenesem našu sjajnu kulturu tvrtke u vanjski svijet.

Dana Hildebrandt

Dana Hildebrandt norsan

Oh, kako mi je drago što imam priliku raditi s tako sjajnim timom.

Mi smo norveška tvrtka specijalizirana za visokokvalitetne Omega-3 proizvode. Kao pionir
u metodološkom pristupu analizi masnih kiselina, razvili smo proizvode bogate Omega-3 koji
reguliraju nedostatak Omega-3. NORSAN je vodeći Omega-3 brand u Europi i
najprodavaniji Omega-3 proizvod u njemačkim ljekarnama.

Za naše korisnike pripremamo predavanja i informativne materijale kojima informiramo o važnosti Omega-3 masnih kiselina i njihovom učinku na zdravlje, u čemu je važan dio jednostavno mjerenje Omega-3 indeksa u tijelu. Nastojimo da cjelokupna populacija postigne viši indeks Omega-3 i vjerujemo da možemo doprinijeti korak po korak. To cijelom NORSAN timu daje zamah i entuzijazam. Više o našoj filozofiji zdravlja pročitajte ovdje

Naš svakodnevni timski rad karakterizira otvorenost, transparentnost i povjerenje. Oslanjamo se jedni na druge i trudimo se podržavati jedni druge koliko znamo. Biti jak je moguće samo zajedno. Posebno smo ponosni na naše jedinstvene korporativne vrijednosti. Poboljšanje zdravlja i dobrobiti naših kupaca najbolja nam je motivacija za rad.

Imamo urede u Berlinu, Hamburgu, Beču, Bolzanu i Lilleu.

Sjedište tvrtke je u Berlinu, naši timovi djeluju i u Italiji, Francuskoj, Austriji, Poljskoj i Češkoj, a sada i u Sloveniji i Hrvatskoj.