Hrana za mozak za najmlađe

Visoka doza prirodnih Omega-3 masnih kiselina // U obliku ulja ili želea // Ukusno i lako za jesti

 • Omega-3 FISK žele bomboni – ribice

  19,90 
  Za dobar fizički i psihički razvoj vašeg djeteta
  • S prirodnim ribljim uljem iz održivog divljeg ribolova
  • 250 mg Omega-3 na žele bombon
  • Jednostavno za uživanje - žele bomboni za žvakanje
  • Ukusna voćna aroma jagode i limuna - bez dodanog šećera
  VIŠE O PRODUKTU
 • Omega-3 Kids ulje

  21,90 
  Za dobar fizički i psihički razvoj vašeg djeteta
  • Posebno pogodan za djecu (od 2 godine starosti)
  • 1.120 mg Omega-3 masnih kiselina u dnevnoj dozi (1 čajna žličica)
  • S prirodnim ribljim uljem iz održivog divljeg ribolova
  • Ugodan voćni okus naranče
  • Rafinirano ulje bez štetnih tvari, PCB-a i teških metala
  VIŠE O PRODUKTU

NORSAN FISK – najbolje za naše najmlađe

NORSAN Omega-3 FISK ulje (150 ml) sadrži uravnoteženu kombinaciju ulja jetre bakalara (bogato DHA) i ribljeg ulja (bogato EPA). Kao antioksidans dodaje se visoko kvalitetno organsko maslinovo ulje. Ugodan okus nadopunjuje ulje naranče (bez dodanih aroma) što ulju daje voćnu notu.

Oboje morske masne kiseline EPA (eikozapentaenska kiselina) i DHA (dokozaheksaenska kiselina) važne su za dobar mentalni i fizički razvoj djeteta. Naš mozak se sastoji od 60 % masti, od čega 20 % čine Omega-3 masne kiseline. Embriji, novorođenčad i djeca trebaju Omega-3 prvenstveno za razvoj mozga i očiju. Osim toga, hiperaktivni poremećaji i problemi s koncentracijom mogu se regulirati dovoljnom količinom Omega-3 u tijelu (što se može izmjeriti testom Omega-3 krvi). Visoka kvaliteta i svježina naših sirovina osiguravaju dobar okus i jednostavnost korištenja.

Plan B

Naši voćni, ukusni želei za žvakanje s okusom jagoda i limuna su laki za jelo i ukusni, pa će ih gotovo sva djeca rado prihvatiti. Ne sadrže umjetne dodatke i šećer te su savršeni za žvakanje. Zdrav desert koji sadrži sve važne sastojke – baš kao i naše Omega-3 KIDS ulje.

KAKO UVERITI DIJETE DA UZIMA OMEGA-3

NUDIMO VAM NEKOLIKO SAVJETA

Redovito konzumiranje Omega-3 vrlo je važno za najmlađe, to je jasno. Ali kako ih uvjeriti da to prihvate?
Evo nekoliko korisnih savjeta za roditelje izravno iz obitelji NORSAN. Uz naša 3 omiljena savjeta učinit
ćete uživanje Omega-3 razigranim i zabavnim.

Tajanstvena hrana

Omega-3 KIDS ulje može se umiješati u razne vrste žitarica ili voćnih pirea, jogurta, voćnog soka ili druge namirnice u kojima djeca neće prepoznati niti okusiti ulje. Ključna roditeljska sposobnost: tajno mješanje.

Leteća žlica

Kada žlica postane avion, a mama i tata ispuštaju smiješne zvukove, mnoge dječije oči zasvijetle. Uz puno zabave i igre avion uleti i sleti na jezik. Oprez: opasnost od prolijevanja! Ključna roditeljska sposobnost: autentična simulacija leta.

Ideja o supermoći

Djeca doživljavaju vlastite sposobnosti na bazi brže-više-dulje, a sve što podržava te vrijednosti im je iznimno privlačna. Dnevna žlica Omega-3 tako može omogućiti visoko odbijenoj nogometnoj lopti da leti još više. Ovaj trik se može koristiti i kod odraslih. Ključna roditeljska sposobnost: vjerodostojna prezentacija super moći uz namigivanje.