Team NORSAN

Team NORSAN

Sandra Detmerowski

Ono što mi se najviše sviđa u radu u NORSAN-u je to što mogu doprinijeti svojim idejama i imati podršku tima. I da uvijek naučim nešto novo. Kao i trešnja na torti, naravno, vrijedni su proizvodi iza kojih s veseljem stojite.

Read More

sandra detmerowski norsan
Team NORSAN

Matthias Haberzettl, Norsan Avstrija

Prije šest godina počeo sam uvoditi NORSAN proizvode u Austriji. Živim u blizini Beča, a rad sa sjajnim timovima iz Berlina i Hamburga je jako zabavan i zajedno uspijevamo doći do sve više ljudi koji su zainteresirani za Omega-3 i NORSAN proizvode.

Read More

Christian Haberzettl norsan
Team NORSAN

Christa Albrecht

Zaista je dobar osjećaj znati da možete podržati zdravlje svojih najmilijih i drugih s izvrsnim Omega-3 NORSAN proizvodima. Posebno sam zadovoljan svim pozitivnim povratnim informacijama.

Read More

Christa Albrecht
Team NORSAN

Inga Andresen

Strast, zdravlje i zajednica imaju veliki utjecaj na život. NORSAN ne kombinira samo ove vrijednosti! Ima li išta ljepše nego gledati na svoj posao kao na misiju i uvijek moći s osmijehom na posao? Osim što educiram mnoge stručnjake, divan je osjećaj da mogu...

Read More

inga andresen norsan
Team NORSAN

Magali Schwartz, Norsan Francija

NORSAN-u sam se pridružila 2019. kada smo osnovali francusku podružnicu. Razvijanje novih projekata je vrlo uzbudljivo, pogotovo ako imate podršku i povjerenje sjajnog tima! A NORSAN proizvodi su jednostavno nevjerojatni i najviše kvalitete! Nadam se da ću...

Read More

Team NORSAN

Simone Ehlers

U NORSAN-u sam već 5 godina, i svoje odluke nisam požalila niti jedan dan. Zaista se veselim još mnogo godina s ovom sjajnom ekipom.

Read More

Simone Ehlers norsan
Team NORSAN

Kerstin Günes

Zaista uživam raditi u odjelu za kontakte ljekarnama u NORSAN-u. Ako radite uglavnom sami, kao što je kod mene slučaj, timski duh je stvarno važan. I ovdje je super. Unatoč punom radnom vremenu, uvijek ima dovoljno vremena za najvažnije stvari u mom životu - moju...

Read More

Kerstin Güneş Norsan
Team NORSAN

Håvard Eiklid

S NORSAN-om radim od 2011. godine kada smo počeli u Norveškoj. U ljeto 2014. prvi put sam posjetio ured NORSAN-a u Berlinu i odmah se zaljubio u sjajnu ekipu, pa sam se sljedeći tjedan preselio u Berlin i ne žalim ni trenutka.

Read More

Team NORSAN

Brit Brall

Već neko vrijeme sam s NORSAN-om koji je postao moja druga obitelj – čisto norveška. Sjajna tvrtka koja mi omogućuje više nego zadovoljavajući timski rad s troje djece. Poslovni osobni razvoj ovdje je jednako važan kao i pošten odnos prema ljudima i prirodi.

Read More